Go Out spring dining!

ξεχωριστές προτάσεις για φαγητό

Passa-Tempo Mix Grill Platter: Παϊδάκια, φτερούγες κοτόπουλου, μοσχαρίσιο σουβλάκι, φιλέτο κοτόπουλου, καπνιστά φιλέτα χοιρινού, λουκάνικα, κροκέτες και τραγανές πατάτες.
Ο κήπος του Αλή Βαφή Αρνί με πουρέ ρεβυθάδας, τρυφερά φύλλα κρίταμου και σωταρισμένους βολβούς
Τυπογραφείον Πικάνια και μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος από διαφορετικά κομμάτια μοσχαριού, αφρός πατάτας, πουρές σελινόριζας, λαχανικά γλασέ, μοσχαρίσιο jus.
Μπλε Φιλέτα λαυράκι σωτέ γεμισμένα με σπανάκι, ντοματίνια και φρέσκο κρεμμύδι, συνοδευόμενα από ψητά λαχανικά με λαδολέμονο.
Salis Τόνος με κρούστα από σουσάμι με άγριο ρύζι, μάνγκο και σχοινόπρασο
Written By
More from Go Hania

MIXOLOGISTS OF HANIA

Θεμιστοκλής Μαλάμης, Μιχαήλ Λακιωτάκης, Μιχάλης Μποτωνάκης, Ελευθέριος Μπρούπης, Αλέξανδρος Φίνος    Μιχάλης Μποτωνάκης  Μίνι βιογραφικό Ονοματεπώνυμο:...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *