Αυτό είναι το νέο London Coffee & Pastries


Αυτό είναι το νέο London Coffee & Pastries που εδώ και δυο χρόνια λειτουργεί με νέα διεύθυνση, επενδύοντας στην αυθεντική φιλοξενία και εξυπηρέτηση, τα υψηλής ποιότητας υλικά και την αρμονία χώρου, ατμόσφαιρας και προϊόντων. Μέσα από το bar δεσπόζει η ολοκαίνουρια La Matzocco – η Ferrari των μηχανών για espresso. Μια από τις κορυφαίες μηχανές καφέ που σε συνδυασμό με τον Pianeta Blue της Taf κάνει την εμπειρία του καφέ αριστούργημα γεύσης και αρωμάτων.

Υπάρχει ένα σημείο στην πόλη που συνδυάζει αυθεντικά χειροποίητα pancake,
με καφέ Taf Pianeta Blue, signature πρωινά και brunch, εκλεπτυσμένες γεύσεις
και μια αυλή μέσα στο πράσινο.

 

Για πρωινό, κουλούρι κρητικό από το Λονδίνο!
Το πολύσπορο κουλούρι εμπνευσμένο από την κρητική παράδοση ψήνεται στο φούρνο γεμισμένο με κρητική γραβιέρα και στο μέσον του δύο αυγά μάτια. Συνοδεύεται από ρόκα η οποία δροσίζει την αλμυρή γεύση της γραβιέρας και το πάντρεμα δυο πολιτισμών είναι γεγονός!
Όταν μιλάμε για pancakes, μιλάμε για London

Τα pancakes είναι και η σπεσιαλιτέ τους και θα το καταλάβετε από την πρώτη φορά! Το μείγμα ετοιμάζεται τη στιγμή που θα παραγγείλει ο πελάτης και ψήνεται σε ειδική πλάκα θέρμανσης ούτως ώστε να φουσκώσει ακριβώς όσο πρέπει και να παραμείνει αφράτο. Αν προτιμάτε αλμυρά pancakes, δοκιμάστε τα pancakes bbq τα οποία αποτελούνται από τρία δισκία pancake, με τσένταρ σως, μανιτάρια, μπάρμπεκιου σως, λουκάνικα, μπέικον αλλά και ένα τηγανητό αυγό. Είναι ένα πλήρες γεύμα και είναι ειδικό μετά από hangover! Όσον αφορά τα γλυκά pancakes που
είναι και τα αγαπημένα μας, bestseller είναι το «Pancake φραγκοστάφυλο» το οποίο αποτελείται από σοκολατένια δισκία, λευκή σοκολάτα και coulis φραγκοστάφυλο. Η bitter γεύση που αφήνει το κακάο στο σοκολατένιο pancake, η γλυκά της λευκής σοκολάτας αλλά και η ξινή γεύση του φραγκοστάφυλου, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό.
Πεινάς; Burger να φας!
Όσον αφορά το burger του London με προζυμένιο ψωμί, σως ταρτάρ μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι και 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι 180γρ. με λιωμένο τυρί μετσοβόνε, θα σας συναρπάσει. Συνοδεύεται από ξεροψημένες πατάτες φούρνου με μπαχαρικά και από σαλάτα με σως βαλσάμικου.

Tags from the story
Written By
More from Go Hania

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ #GoHania βάζει πλώρη στην καρδιά του καλοκαιριού

“ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ #GoHania βάζει πλώρη στην καρδιά του καλοκαιριού”  Πιο...
Read More

Leave a Reply