Χώρος θεάτρου | «THEATRE 73100»

Aν το θέατρο είναι “το μεγάλο σχολείο των εκλεκτών ανθρώπων κάθε εποχής”, όπως έχει πει ο Ναπολέων, τότε έχουμε την τιμή να διαθέτουμε στην πόλη μας ένα τέτοιο και μάλιστα τόσο προσιτό (από κάθε άποψη) ώστε να μορούμε να νιώσουμε όλοι… εκλεκτοί, μικροί και μεγάλοι!

NEWΣε έναν καινούργιο, ειδικά διαμορφμένο χώρο, στο κέντρο των Χανίων, παραδίδονται μαθήματα υποκριτικής και θεάτρου για ενήλικες, καθώς και θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά, μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, εξερεύνηση ρόλων, δημιουργική κίνηση και μουσικοχορευτική αγωγή.

Με την ολοκλήρωση κάθε κύκλου μαθημάτων, θα οργανώνονται παραστάσεις με τους μαθητές σε ρόλο “ηθοποιών”, ενώ θα τους απονέμεται και η αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων.

IMG_0618Η σχολή αναλαμβάνει επίσης,  την προετοιμασία για εισαγωγή σε Δραματική σχολή (Εθνικού Θεάτρου, Ιδιωτικών Δραματικών Σχολών και Υπ. Πολιτισμού) με ιδιαίτερα μαθήματα, καθώς και σεμινάρια τέχνης και αγωγής του λόγου για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες ομιλητές (δασκάλους, καθηγητές, δικηγόροους κ.α.).

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την κυρία Ιώ Ασηθιανάκη (πτυχιούχο Δραματικής Σχολής Εθνικού Θεάτρου, υπεύθυνη διδασκαλίας):

IMG_0656

ΤΗΕΑΤRE 73100

Ελ. Βενιζέλου 15, Χανιά.

Τηλ.:  697 9733357 & 28215 03327.

e-mail: info@theatre73100.gr

FB. Theatre 73100

www.theatre73100.gr

 

Written By
More from Go Hania

Γιάννης Μπαξεβάνης

Αν έπρεπε να πολιτογραφήσουμε ''Κρητικότον πρώτο σεφ που παράτησε τη Γαλλία το...
Read More

Leave a Reply