Το CHANIA BEACH PARTY 2017 θα τα έχει όλα!

 

 

Η Real Advertising & η Chillin Free Press διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά το κορυφαίο μουσικοχορευτικό γεγονός του καλοκαιριού. Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 20.00  το μεγαλύτερο beach party της Κρήτης δίνει ραντεβού στη παραλία Άπτερα και υπόσχεται ένα βράδυ με πολύ μουσική και πολλές εκπλήξεις. Το CHANIA BEACH PARTY 2017 θα τα έχει όλα!

Με τρεις διεθνούς φήμης djs, τον Rob Lee από Ολλανδία, την Christy Million από Ουκρανία και τον Andrez P από τη Κύπρο, αλλά και τους καλύτερους djs του νησιού, το Chania Beach Party υπόσχεται να μας χαρίσει τις καλύτερες μουσικές!!! Η βραδιά περιλαμβάνει ακόμα Beach Fashion με επώνυμα μοντέλα, μεταξύ των οποίων Δημήτρης Αλέξάνδρου, Γιώργος Μανίκας, Ελενα Ασλάνη, αλλά και χορευτές, aerial dancers, πυροτεχνήματα και δωράκια για τους φίλους του party!

Εισιτήρια προπώλησης θα βρείτε στο All for phones.gr Σκαλίδη 76,Χανιά ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν σημεία προπώλησης και στα υπόλοιπα μέρη του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.chaniabeachparty.com αλλά και τo fb: Chania Beach Party official

 

Εκ μέρους των διοργανωτών,

 

Αντρέας Γαρυφαλής

Πρωτοπαπαδάκη 10, Χανιά

Τηλ.28210 44127

Κιν. 6979115513

Email. chilloutnews@hotmail.com

 

Written By
More from Go Hania

ΟΔΌΣ ΟΝΕΊΡΩΝ…ΒΙΛΛΑ ΟΝΕΙΡΩΝ

Μπορεί τα όνειρα για το καλοκαίρι, τις γειτονιές, τη θέα με τις...
Read More

Leave a Reply