Με εφτά χρόνια λειτουργίας “Ο Οίκος των αρωμάτων” συνεχίζει την απίστευτη επαγγελματική της πορεία στο χώρο των αρωμάτων.

Με εφτά χρόνια λειτουργίας “Ο Οίκος των αρωμάτων” συνεχίζει την απίστευτη επαγγελματική της πορεία στο χώρο των αρωμάτων. Η επιχείρηση ξεκίνησε με συγκεκριμένους κωδικούς αρωμάτων και πλέον μετρά πάνω από 750 κωδικούς για όλες σας τις απαιτήσεις.

Η δυναμική της έχει επεκταθεί και τίποτα δεν είναι τυχαίο! Τους δικαιώνει η πρόσφατη βράβευσή τους και πλέον κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχημένη τους πορεία εντός και εκτός πόλης!

“Ο Οίκος των αρωμάτων έγινε μέλος της ομάδας των ηγετών της βιομηχανίας, οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση, και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προσόντων τους. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον.”  (δήλωση από την εταιρεία Beautiful company η οποία ήταν και διοργανωτής του διαγωνισμού)

 

“To παρέλαβα μόλις τώρα. Είναι υπέροχα. Το έχω ξαναδοκιμάσει το λαδάκι είναι τέλειο και σε άρωμα και σε υφή. Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια και συγχαρητήρια σε όλους”

“The best Parfums…. Super customer service!!!!! Try it….. Is 100% perfect!!!!!!” —

“Excellent customer service and support…and Very good and variety perfumes for all the season….!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️”

Τα αρώματα ταξιδεύουν σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό καθημερινά.

Χάρη στην εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου το πελατολόγιο αυξάνεται διαρκώς και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στο www.tospititouarwmatos.com. Τα αρώματα είναι όλα ενισχυμένα με διπλή εσάνς και έχουν ένταση και διάρκεια που θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη δοκιμή. Επίσης, όλα τα αρώματα συγκρίνονται με τις πρωτότυπες εκδόσεις και είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς. Ακόμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να δημιουργήσετε με το αγαπημένο σας άρωμα και θα σας συνοδεύουν όλη μέρα.

Το δυνατό τους σημείο επίσης είναι η εξυπηρέτηση πελατών, η μοναδικότητά με την οποία αντιμετωπίζουν τον κάθε πελάτη, καθώς μπορούν να αφεθούν στις γνώσεις και την εμπειρία τους για να βρουν το κατάλληλο άρωμα. Τέλος, ένα μεγάλο πλεονέκτημα που διαθέτουν είναι ότι δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να δημιουργήσει προϊόντα  περιποίησης τα οποία μπορεί να συνδυάσει με το άρωμα του.

Ο Οίκος των αρωμάτων, που βρίσκετε στην οδό Μυλωνογιάννη και Κριάρη δεσμεύεται πως πάντα θα διατηρήσουν ως επίκεντρο τον πελάτη και τις απαιτήσεις του, πράγμα που συνδράμει στην αναβάθμιση της επιχείρησης.

 

Θα βρείτε ολόκληρη σειρά περιποίησης με το αγαπημένο σας άρωμα όπως: body mist, body/hair mist, body lotion, body butter, body oil, dry oil, deodorant, hair musk, hair conditioner, hair shampoo, shower gel. Επίσης, το αγαπημένο σας άρωμα μπορεί να γίνει και αρωματικό αυτοκινήτου ώστε να σας συνοδεύει όλη μέρα και να σας φτιάχνει τη διάθεση. Μπορείτε να ανακαλύψετε και αρωματικά χώρου για να κυριεύσουν το σπίτι σας μοναδικές μυρωδιές.

 

New Entry

Body and hair mist! Πως να μυρίζετε τέλεια όλες τις ώρες της ημέρας!

Μαγνητίστε τους πάντες με την υπέροχη μυρωδιά σας χρησιμοποιώντας τα hair and body mist με το αγαπημένο σας άρωμα.

Αρωματίζει τα μαλλιά σας και την επιδερμίδα χωρίς να λαδώνει και να ξηραίνει. Είναι ένα ήπιο προϊόν που μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και για παιδιά.

Κατάλληλο για την ενίσχυση του αρώματός σας κατά την διάρκεια της ημέρας!

Διατίθεται σε συσκευασία 100ml στα 12ευρώ σε ότι άρωμα τύπου επώνυμο θελήσετε.

 

Αρωματοπωλείο

“Ο Οίκος των αρωμάτων”

Μυλωνογιάννη & Κριάρη γωνία-Χανιά

Τηλ: 28215 03736

Tags from the story
,
Written By
More from Go Hania

Μισός αιώνας Κώστας Βουτσάς

Παίζει στο θέατρο, συμμετέχει σε τηλεοπτικές σειρές, κάνει περιοδείες σε όλη την...
Read More

Leave a Reply