Θα έδινες 730 ευρώ για μια μπάλα παγωτό;

Στην χώρα της υπερβολής, στο Ντουμπάι και την Gelateria Scoopi Cafe, το παγωτό στοιχίζει λίγο παραπάνω από όσο υπολόγιζες.

Για την ακρίβεια, κοστίζει 730 ευρώ για μία -και μόνο- μπάλα παγωτού. Στο καυτό Ντουμπάι, τη χώρα της υπερβολής, όπως πολλοί αποκαλούν, το παγωτό είναι για λίγους και εκλεκτούς. Μπορεί στην Ελλάδα τα 730 ευρώ να είναι ένας καλός μισθός, όμως εκεί αποτελεί την τιμή της πιο εκλεκτής μπάλας παγωτού. Η Gelateria Scoopi Cafe, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σερβίρει ένα εξαιρετικά γευστικό παγωτό, φτιαγμένο από σπάνια υλικά.

Ο ιδιοκτήτης της Gelateria, Zubin Doshi, δημιούργησε αυτή τη μοναδική γεύση ύστερα από πέντε εβδομάδες, ενώ τα υλικά, που απαιτεί το παγωτό, είναι σπάνια καθώς έχουν έρθει από διάφορα σημεία του κόσμου: Βανίλια Μαγαδασκάρης, σαφράν από το Ιράν, μαύρη τρούφα από την Ιταλία και εδώδιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων για επικάλυψη είναι τα βασικά συστατικά του, ενώ υπάρχει και ένα μυστικό στη συνταγή που δεν αποκαλύπτεται.

Το παγωτό δεν σερβίρεται όπως και όπως, αλλά μόνο σε μπολ Versace, το οποίο μπορεί ο χρήστης να πάρει στο τέλος μαζί με το κουταλάκι.

Tags from the story
,
Written By
More from GOHANIAMAG

Έρευνα: Το (πολύ) σεξ, φέρνει την ευτυχία;

«Το πολύ σεξ φέρνει την ευτυχία;» Αυτό το ερώτημα αποφάσισαν να εξετάσουν...
Read More

Leave a Reply