Η Media Markt στην Κρήτη

Ψήφο εμπιστοσύνης ρίχνει στην ελληνική αγορά η εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών Media Markt. Με επενδύσεις που αγγίζουν περίπου τα 120 εκατ. ευρώ σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία αυξάνει με ταχύς ρυθμούς τα υποκαταστήματά της στη χώρα και ταυτόχρονα την παρουσία της στην αγορά.

Μετά από μία ριζική ανακαίνιση το κατάστημα της Συγγρού της Media Markt, άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό. Υπό νέα μορφή και εμφάνιση στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο της λιανικής ηλεκτρικών συσκευών. Πρόκειται για επένδυση ύψους 1 εκατ. ευρώ στο 4.000 τετραγωνικών μέτρων κατάστημα, ενώ συνολικά οι επενδύσεις της Media Markt ανήλθαν κατά την τελευταία χρήση περίπου σε 3 εκατ. ευρώ.

Τα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας έχουν βάλει ως επόμενο στόχο και την Κρήτη. Περιλαμβάνουν, λοιπόν, την εξέταση περιοχών κυρίως στην περιοχή του Ηρακλείου, όπου η εταιρεία δεν έχει παρουσία. Η έρευνα αγοράς προσανατολίζεται σε μικρότερα καταστήματα, από αυτό που ανακαινίστηκε στην οδό Συγγρού, έως 1500 τ.μ.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της Media – Saturn Ελλάς Δημήτρης Κατραβάς εκτίμησε ότι η Media Markt έχει διατηρήσει σταθερά τα μερίδιά της, ενώ υποστήριξε ότι κατά την επόμενη χρήση η αλυσίδα θα επιστρέψει στην κερδοφορία. Πρόσθεσε δε ότι η οικονομική χρήση που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ήταν καλύτερη από την προηγούμενη.

Written By
More from GOHANIAMAG

Έρευνα: Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο στήθος

Αυτό που θεωρούν, άνδρες και γυναίκες, ως ιδανικό στήθος (αναλογίες και εμφάνιση)...
Read More

Leave a Reply