Ο Χανιώτης επιχειρηματίας εγκαινίασε πεντάστερο ξενοδοχείο

Ένας Χανιώτης επιχειρηματίας, ο Μανώλης Λεδάκης, έκανε χθες πραγματικότητα ένα έργο χρόνων, καθώς εγκαινιάστηκε το εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο του στην Δράμα.

Ο τολμηρός Χανιώτης με όραμα, υπομονή και επιμονή ξεκίνησε το 2004 αυτό το τόσο ιδιαίτερο εγχείρημα.

Χτισμένο δίπλα στο σήμα κατατεθέν της πόλης της Δράμας, στις πηγές της Αγ. Βαρβάρας σε ένα μνημείο της φύσης με καταγεγραμμένες 3.000 πηγές που συγκαταλέγεται στα 20 πιο όμορφα πάρκα της Ευρώπης, το ξενοδοχείο «Ύδραμα» παντρεύει αρμονικά το σύγχρονο με το παλιό, την ιστορία με το παρόν και το μέλλον.

Το κτίριο ήταν μία παλιά καπναποθήκη και εξελίχθηκε στο υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με το όνομα ΥΔΡΑΜΑ, το αρχαίο όνομα της πόλης. Όνομα που πολύ εύστοχα περιγράφει την Δράμα εφόσον σημαίνει: Τόπος χτισμένος πάνω στα νερά.

Στο διατηρητέο αυτό κτήριο, η οικογένεια Λεδάκη δημιούργησε ένα ξενοδοχείο που με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους θα αποτελέσει εμπειρία για τους επισκέπτες της Δράμας, οι οποίοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής με σάουνες, spa, σπήλαιο χαλάρωσης χτισμένο από αλάτι Ιμαλάιων, πρωτοπόρες τεχνικές χαλάρωσης και ευεξίας, αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, εστιατόρια, κομμωτήρια, καφέ, μπαρ, και ό,τι άλλο μπορεί να παρέχει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή τουριστική δομή, σε ένα χώρο που σε ταξιδεύει στις αρχές του 19ου αιώνα.

Από τα 7.500 τ.μ., τα δωμάτια, συνολικά 73, θα καλύπτουν μόλις 2.500 τ.μ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει συνεδριακό κέντρο 200 ατόμων που θα μετατρέπεται και σε ballroom, ένα a la carte εστιατόριο με δημιουργική ελληνική κουζίνα κι’ ένα  all day bar- restaurant, ενώ ξεχωριστό μουσικό ύφος στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα δίνει το jazz bar.

 

Πληροφορίες zarpanews.gr | Φωτογραφίες: Παύλος Μπουζάκης

Written By
More from GOHANIAMAG

Viber: Έδωσε παράταση στις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδας

Μπορεί επίσημα η προσφορά της Viber για το viber out να έχει...
Read More

Leave a Reply