Οι “θεές” των 90s επιστρέφουν σε νέα καμπάνια

Christy Turlington, Linda Evangelista, and Naomi Campbell posed wrapped in a big bow for a new campaign #KnotOnMyPlanet which supports the Elephant Crisis Fund.

Ποιος νοιάζεται για νούμερα, χρονολογίες και ηλικίες όταν μιλάμε για τρεις γυναίκες θρύλους, τρεις divas της διεθνούς πασαρέλας. Μεγαλώσαμε θαυμάζοντάς τες πίσω στα 90s και συνεχίζουμε να το κάνουμε τώρα στα 10s. Σαν το καλό κρασί, η αξία τους αυξάνεται με τα χρόνια. Και οι ίδιες το ξέρουν. Μιλάμε φυσικά για τις Christy Turlington, Linda Evangelista και Naomi Campbell.

Christy Turlington, Linda Evangelista, and Naomi Campbell posed wrapped in a big bow for a new campaign #KnotOnMyPlanet  which supports the Elephant Crisis Fund.
Christy Turlington, Linda Evangelista, and Naomi Campbell posed wrapped in a big bow for a new campaign #KnotOnMyPlanet
which supports the Elephant Crisis Fund.


Και οι τρεις φαίνεται πως έχουν πολύ κακή σχέση με τον πανδαμάτωρ χρόνο, καθώς ελάχιστα έχουν αλλάξει από τον καιρό που βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους, όπως φαίνεται στην φωτογράφιση για την εκστρατεία στην οποία συμμετέχουν για να βοηθήσουν το απειλούμενο είδος του αφρικανικού ελέφαντα.

Η εκστρατεία ονομάζεται «Knot On My Planet» και εγείρει ευαισθητοποίηση για τα θηρία που κινδυνεύουν με εξαφάνιση από τους λαθροθήρες ελεφαντόδοντου. Κάθε 15 λεπτά σφάζεται ένα για τους χαυλιόδοντες του.

Οι παλιότεροι ας θυμηθούν αυτό το βίντεο

Written By
More from GOHANIAMAG

Τα νέα ξενοδοχεία που σχεδιάζονται στα Χανιά

Ο τουρισμός στην Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών αλλά και επενδυτών. Όπως...
Read More

Leave a Reply