Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το εληξίριο νεότητας κρύβεται στο στοματικό έρωτα

Δύο επιστήμονες από την Αυστρία, οι οποίοι ερευνούν το  μυστικό της μακροζωίας, ανακοίνωσαν πως κρύβεται στο ανδρικό σπέρμα. Ο Frank Madeo και ο Tobias Eisenberg, δύο ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Karl Franzens του Graz, ισχυρίζονται ότι βρήκαν επιτέλους την απόδειξη. Στην πραγματικότητα, συνέκριναν τις μελέτες που έγιναν σε 6 διαφορετικές χώρες και τα αποτελέσματα είναι απολύτως ενθαρρυντικά. Η μαγική ουσία ακούει στο όνομα «Σπερμιδίνη». Ένα μόριο που παράγεται σε μεγάλες ποσότητες εντός του ανδρικού σπερματικού υγρού. Διαθέτει την εκπληκτική ιδιότητα να αναγεννά τα κύτταρα του σώματος και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στο άγχος και την κατάθλιψη.

Ο Tobias Eisenberg δηλώνει:  «Είναι σαν να βρήκαμε το Άγιο Δισκοπότηρο στην έρευνα κατά της γήρανσης. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα».

Η Σπερμιδίνη δεν είναι παρούσα μόνο στο σπέρμα. Απαντάται επίσης σε τρόφιμα όπως η σόγια, τα γκρέιπ φρουτ και τα σιτηρά. Αλλά η ποσότητά της είναι μικρή. Και η περί ου ο λόγος μελέτη είναι κατηγορηματική: Το σπέρμα σάς κάνει καλό. Μοιραστείτε με τον περίγυρό σας τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Written By
More from GOHANIAMAG

Μία 5λεπτη πρωινή ρουτίνα που θα κάνει κάθε σου μέρα υπέροχη

Μία πρωινή ρουτίνα υπόσχεται ότι θα φροντίσει η διάθεσή σου να είναι...
Read More

Leave a Reply